Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /var/www/clients/client90/web3083/web/lap_sablon1.php on line 17
- borapolas - sokoldal.hu
MENÜ
FŐOLDAL
Oliprox termékek
Perspirex termékcsalád
OLIPROX - Megszabadítja haját a korpától
   
Az Oliprox Sampon és Balzsamot, valamint az Oliprox Habot szakértõk fejlesztették ki, hogy hatékony védelmet biztosítson a korpásodás és a seborrheás dermatitist okozó különbözõ élesztõ- és gombafajok ellen.
   
Az Oliprox Sampon és Balzsam három újonnan kifejlesztett aktív korpaellenes hatóanyag kombinációját tartalmazza, így hatásosan alkalmazható a fejbõr megbetegedéseivel szembeni küzdelemben. Jelentõsen alacsonyabb koncentrációjának köszönhetõen segít megelõzni a gombafajok hatóanyagokkal szembeni ellenálló képességének fokozódását és a fejbõr irritációját.
 
Összetevõi:
- Pirokton Olamin 0,2%
- Climbazol 0,5%
- Glikolsav 0,4%
   
   
 
Az Oliprox Hab egyedülálló formája és összetétele számos további elõnnyel jár a páciensek számára:
 
- A hatóanyagok hasznosulása egy fejbõrön maradó termék esetében jobb, mint bármely leöblítendő termék esetében
 
- Az MG-60 és a glicerin kombinációja biztosítja a fejbõr nagyfokú hidratáltságát és puhaságát
 
- Könnyen és gazdaságosan alkalmazható
   
 
OLIPROX Körömápoló lakk (gombás fertőzések kezelésére) 12 ml
 

A Boderm az Oliprox® körömlakkot a gombás fertőzések megelőzésére és az onychomycosis nevű gombás fertőzés kezelésének alátámasztására szolgáló hatékony és hatásos termékként fejlesztette ki.

Az onychomycosis nevű körömfertőzést egy dermatophyta, vagyis bőrön élősködő gomba okozza, amely megtámadja a kéz, illetve a láb körmeit.
Az Oliprox® körömlakk hatékony aktív összetevők kizárólagos kombinációjából áll: klimbazol, pirokton-olamin és rozmaringkivonat vízalapú gélkészítményben.

A klimbazol és a pirokton-olamin egyedülálló és széles spektrumú antifungális, antibakteriális és antimikrobiális hatással rendelkezik.

 

A rozmaringkivonatnak antimikrobiális hatása van, és bőrbetegségeket okozó mikroorganizmusok széles spektruma ellen kínál védelmet.

A vízalapú gélkészítmény mélyen behatol a körmökbe. Ily módon teszi lehetővé, hogy a hatóanyagok maximális hatást érjenek el.

A fenti hatóanyagok kombinációja teszi az Oliprox® körömlakkot hatékony és gyors eredményt mutató, egyedülálló vizes gélkészítménnyé.

Használati utasítás: Az Oliprox® körömlakkot naponta egy vagy két alkalommal kell alkalmazni. Az első alkalmazáskor vágja le a fertőzött körmöt vagy körmöket, majd vigye fel az Oliprox körömlakkot a köröm teljes területére.
Az Oliprox® körömlakk alkalmazását követően nem ajánlott a lakk eltávolítása a kezelés előtt és/vagy után.

 
OLIPROX KRÉM (gombás fertőzések kezelésére) 40 ml
 

Az Oliprox® krém hatékony készítmény, amely védi és gyógyítja a fertőzött bőrt.

Az Oliprox® krém hatékony aktív összetevők kizárólagos kombinációjából áll: klimbazol, pirokton-olamin, modukin és folyadékkristályok.

A klimbazol és a pirokton-olamin egyedülálló és széles spektrumú antifungális, antibakteriálisés antimikrobiális hatással rendelkezik.

A modukin gyulladáscsökkentő védelemmel szolgál. Fokozza a bőr kipirosodása és elhámosodása elleni védelmet. Helyreállítja a bőr lipid védőrétegét, és normalizálja a vízveszteséget.

 

A folyadékkristályok fokozzák a bőr víztartalmát, növelik és erősítik a bőr védőrétegét, valamint elősegítik a klimbazol, pirokton-olamin és a modukin alapos behatolását a bőrbe.

A fenti hatóanyagok kombinációja teszi az Oliprox® krémet hatékony és gyors eredményt mutató, egyedülálló készítménnyé.

Használati utasítás: Az Oliprox® krémet naponta egy vagy két alkalommal kell alkalmazni. Először tisztítsa meg a fertőzött bőrterületet bőrkímélő szappannal, majd vigye fel az Oliprox krémet a megszárított bőrre. A kezelést 7–14 napig, vagy az orvos, illetve a gyógyszerész által ajánlott időtartamig kell alkalmazni. Annak érdekében, hogy a készítmény maximálisan a bőrbe hatolhasson, az Oliprox krém alkalmazását követő 2–3 óra folyamán nem ajánlott a fertőzött bőrfelület tisztítása.

 
 
Az Oliprox termékeket keresse a gyógyszertárakban!
 
 
Kizárólagos magyarországi forgalmazó:
Co-Medica sp zoo. 1149 Budapest, Várna utca 12-14. 06 (1) 783 0117
 
Gyártó:
Gabriel Health Ltd. 14 Kousidi str.15773, Athén, Görögörszág

 www.borapolas.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!